Balotelliju se smiješi veliki transfer, mora odlučiti do 4. jula

Italijan bez kluba

Balotelliju se smiješi veliki transfer, mora odlučiti do 4. jula

Italijanski napadač Mario Balotelli u potrazi je za novim klubom.

Balotelli je po završetku sezone u Francuskoj okončao dvogodišnju avanturu u Nici i traži novi klub, no čini se da zločesti dečko svjetskog fudbala neće dugo biti bez angažmana.

Inostrani mediji prenose kako Balotelli na stolu ima ponude iz Galatasaraya, CSKA-a, Parme, Borussije Dortmund, a u borbu za njegov potpis se uključio i Marseille, koji je igrao finale Evropske lige.

Marseille želi do 4. jula postići dogovor sa Balotellijem, jer je želja njihovog glavnog sponzora Pume da na predstavljanju novih dresova bude prisutan ovaj bivši igrač Manchester Cityja, Liverpoola, Intera...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone Balotelli je u 36 takmičarskih utakmica u dresu Nice zabio 24 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi