Balotellli na svoj način poslao poruku Andrei Pirlu
Foto: EPA

Završio karijeru

Balotellli na svoj način poslao poruku Andrei Pirlu

E. Čaušević

Legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo odlučio je da završio svoju igračku karijeru.

Na veliku žalost ljubitelja fudbala Pirlo je odlučio da okači svoje kopačke o klin nakon posljednje utakmice u ovoj sezoni za New York City. Ovaj 38-godišnji fudbaler poručio je da je stiglo vrijeme za penziju i da je konačno prihvatio da se ovdje njegov put kao fudbalera završava.

Nakon što je Pirlo potvrdio da će okačiti kopačke o klin dobio je poruku od mnogih svojih nekadašnjih saigrača, te fudbalera širom svijeta. Poruku ovom maestru poslao je i Mario Balotelli koji je poručio da je Pirlo mogao igrati još barem deset godina.

"Unikatan, fenomenalan i savršen. Bila mi je ogromna čast što sam igrao s tobom i hvala ti na svemu što si nam pružio u svojoj blistavoj karijeri. Po mom mišljenju mogao si igrati još barem deset godina", poručio je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi