Golman Sarajeva

Bandović: Moramo igrati kao protiv Željezničara

Sarajevo će u posljednjoj utakmici pred domaćom publikom u 2014. godini ugostiti Vitez, ekipu koja je u prošlom kolu na svom terenu sa 2:0 savladala Mladost iz Velike Obarske.

itežane će fudbaleri Sarajeva vrlo ozbiljno shvatiti, iako je kvalitete neosporno na strani Bordo tima. 

"Cilj nam je pobjeda, ali u utakmicu moramo ući sa velikom dozom angažmana. Moramo igrati kao protiv Željezničara u drugom poluvremenu i mislim da neće biti problema. Ekipa Viteza dolazi bez nekog imperativa i zbog toga će biti opasni. Pobjedom protiv Željezničara smo se priključili vrhu i mislim da pobjedom možemo napraviti dodatni korak naprijed te dočekati Tuzlu u još boljoj atmosferi", rekao je golman Sarajeva, Dejan Bandović, te dodao:

"Mislim da ova utakmica neće biti ni slična onoj prošlogodišnjoj u Kupu. Očekujem i punije Koševo. Pobjedom protiv Željezničara smo i skinuli dodatni pritisak s leđa te sutra očekujem pobjedu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.