Banjalučanin na korak od potpisa za Zvezdu

Babić putuje u Beograd na pregovore

Banjalučanin na korak od potpisa za Zvezdu

D. Vejo

Čelnici beogradske Crvene zvezde intenzivno tragaju za pojačanjima, kako bi što spremniji dočekali kvalifikacije za Evropu ali i novu sezonu Super lige Srbije.

Tim iz Ljutice Bogdana se želi pojačati na svim pozicijama. Kada je u pitanju štoperska, želja crveno-bijelih jeste banjalučki talenat Srđan Babić koji je trenutno na pozajmici iz Real Sociedada u španskom niželigašu Reusu.

Babić je danas stigao u rodnu Banja Luku, kako bi otpočeo kratki odmor, ali i uputio se u Beograd na pregovore oko potencijalnog transfera.

Kako nezvanično saznajemo, Babić ima i drugih ponuda pored Zvezde, no, izvor blizak mladom fudbaleru je kazao da bi on veoma lako mogao obući dres najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Ukoliko dvije strane postignu dogovor, zvanično predstavljanje trebalo bi da bude kroz nekoliko dana.

Podsjetimo, Babić je bio član zlatnih Orlića (U20) koji su osvojili Svjetsko prvenstvo na Novom Zelandu 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi