Banjalučanin na meti Crvene zvezde

Babić se vraća u Srbiju

Banjalučanin na meti Crvene zvezde

D. Vejo

Novo rukovodstvo Crvene zvezde ne čeka kada je u pitanju prelazni rok, pa se tako žele pojačati na svim pozicijama 

Zadnja linija crveno-bijelih u mnogo navrata je popustila minule sezone, pa je s toga rupe u defanzivi potrebno što prije zakrpiti.

No, Beograđani po svemu sudeći imaju rješenje kada je u pitanju štoperska pozicija. Naime, crveno-bijeli po svaku cijenu žele u svoje redove dovesti zlatnog orlića sa Novog Zelanda, a riječ je o Banjalučaninu Srđanu Babiću koji trenutno brani boje španskog Reusa, gdje je na pozajmici iz Real Sociedada.

Babićeva karijera, stranputicom je krenula nakon Novog Zelanda. Prevelik zalogaj bio je Sociedad za tada golobradog nadolazećeg talenta, koji se na koncu izgubio u slavi i novcu.

Ali, postoji popravni. Zvezda nudi, čeka se odgovor.

Pored navednih klubova, Babić je branio boje novosadske Vojvodine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi