Banjalučki Borac dogovorio novo pojačanje

Postignut dogovor, čeka se potpis

Banjalučki Borac dogovorio novo pojačanje

Dres Borca iz Banjaluke u drugom dijelu sezone će, po svemu sudeći, nositi i nekadašnji mladi reprezentativac BiH Danijel Majkić.

Tridesetogodišnji bh. fudbaler se u protekloj polusezoni vodio kao igrač Sandvikensa, ali s ovim švedskim trećeligašem mu je istekao ugovor i trenutno traga za novim angažmanom. 

U ovom trenutku najbliži dovođenju Majkića je banjalučki Borac, a usmeni dogovor između dvije strane je već postignut, pa je potpis ugovora stvar formalnosti.

"Praktično je sve dogovoreno sa Majkićem i on će postati naš član", kazao je vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Borca Igor Janković, dodavši da je ista situacija i sa Mahirom Karićem i Arminom Mahovićem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Majkić je rođen u Banjaluci, međutim Borčev dres nikada nije nosio. U dosadašnjoj karijeri Majkić je u BiH igrao za Proleter, Velež, Leotar i Željezničar Sport Team, a okušao se također i u Rusiji, Švedskoj, Kazahstanu, Slovačkoj, te Libiji.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi