Banjalučki Borac se ne šali: Novi premijerligaš razbio prvaka Crne Gore

Kontrolni meč na Zlatiboru

Banjalučki Borac se ne šali: Novi premijerligaš razbio prvaka Crne Gore

Edmir Škorić

Borac je u kontrolnom meču nadigrao i na kraju savladao Sutjesku iz Nikšića sa 3:0.

Borac je na Zlatiboru imao provjeru sa prvakom Crne Gore i na kraju je prelako upisao pobjedu protiv ekipe koja igra u pretkolu Lige prvaka.

Jaković je u petoj pogodio za 1:0, Kajkut je desetak minuta kasnije povisio na 2:0, da bi Danilović početkom drugog dijela dokrajčio Nikšićane.

Po svemu sudeći bi Borac mogao da bude veoma opasan u Premijer ligi za ostale rivale i Banjalučani će sasvim sigurno gledati ka vrhu bez obzira što su se tek vratili u društvo najboljih bh. klubova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvoj provjeri na Zlatiboru Borac je inače izgubio od FK Tuzla City, a tim Branislava Krunića odigrat će još nekoliko mečeva do početka prvenstva.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Glupo je što postoji opstrukcija u registrovanju banjalučana za forumsko komentarisanje događaja. Ne dozvoljavaju prijavu.
0 5
magistar
Uvijek je lijepo pobijediti. Ali ovo su samo pripremne utakmice. Pravo slijedi početkom prvenstva. Mi očekujemo još nekoliko ozbiljnih igrača i da startujemo dobro na Grbavici a dalje vidjećemo
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi