Haris Handžić želja bivšeg kluba?

Nije se naigrao prošle sezone

Haris Handžić želja bivšeg kluba?

Haris Handžić mogao bi se ovog ljeta rastati sa FK Sarajevo.

Dvadesetdevetogodišnji napadač je na Koševo došao prošlog ljeta iz Zrinjskog, ali je tokom prošle sezone priliku uglavnom dobijao s klupe, što svakako nije status kakvim može biti zadovoljan. 

Nakon što je jučer Sarajevo na poziciji napadača dovelo i Geodona Guzinu, glasine o Handžićevom odlasku su se dodatno zakotrljale, a cijelu situaciju navodno pomno prate u banjalučkom Borcu.

Crveno-plavi su voljni da angažuju još jedno pojačanje u napadu i želja trenera Branislava Krunića je upravo Handžić, koji je u Platonovoj ostavio trag, jer je 2014. godine noseći Borčev dres u 10 utakmica zabio osam pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovom trenutku za Borac predstavlja problem to što Handžić ima važeći ugovor sa Sarajevom, a hoće li doći do raskida saradnje između dvije strane u narednim danima, ostaje da se vidi.

Kroz karijeru Handžić se okušao u brojnim sredinama. Pored Borca i Sarajeva, igrao je, između ostalog, još za Debrecen, Rijeku, Ufu, Vaduz, Lech... Upisao je i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju BiH. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi