Barbarez: Spahić je u dobrim odnosima sa čelnicima Bayera

Bh. defanzivac cijenjen u Bayeru

Barbarez: Spahić je u dobrim odnosima sa čelnicima Bayera

Defanzivac bh. reprezentacije Emir Spahić jučer je u okviru 9. kola njemačke Bundeslige odigrao cijeli susret u remiju između Hamburger SV-a i Bayera. 

Za Spahića je duel protiv Bayera imao poseban značaj, obzirom da je u prošlosti s mnogo uspjeha nastupao za tim iz Leverkusena. Crnju mrlju na taj period jedino je bacio incident u kojem je bio učesnik tuče sa zaštitarima, što je i rezultiralo napuštanjem Bay Arene. 

Legendarni Sergej Barbarez je u razgovoru za njemačke medije govorio u Spahiću, kazajući da on i danas održava dobre odnose sa čelnicima Bayera.

"Spahić je dovoljno iskusan da misli samo utakmice, a ne na stvari koje su se desile u prošlosti. Osim toga, on i danas ima dobar odnos sa bivšim poslodavcem i to dovoljno govori koliko je cijenjen u tom klubu", istakao je bivši bh. reprezentativac. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kompletan slučaj nije utjecao na Spahićevu igru protiv Bayera, pa je tako zajedno sa svojim saigračima uspio spriječiti napade gostiju i sačuvati mrežu HSV-a netaknutom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.