Barbarez: Spremni smo da odgovorimo izazovu

Košarkaš Borca pred meč sa Mladosti

Barbarez: Spremni smo da odgovorimo izazovu

D. Vejo

Četvrtfinalna utakmica Kupa Republike Srpske većeras će donijeti susret prvligaša banjalučkog Borca i domaćina Mladosti iz Mrkonjić Grada.

Bojan Božić i njegovi igrači u ovaj susret ulaze nakon trijumfa u prvenstvu protiv Bratunca, te kako kažu s nadom u pozitivan ishod.

"U Kupu nas ide bolje nego u ligi. Spremni smo da odgovorimo izazovu. Nadam se da će Mladost pasti u Mrkonjiću", izjavio je za SportSport.ba košarkaš Borca, Barbarez.

Drugo četvrtfinale, biti će ono između Kozare i Prijedora, dok su polufinalisti već poznati, a to su Leotar i Građanski.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi