Barbarić: Hvala svima, Sarajevu želim sve najbolje

Oprostio se od bordo dresa

Barbarić: Hvala svima, Sarajevu želim sve najbolje

O. Lekić

Odbrambeni fudbaler Sarajeva Tomislav Barbarić od naredne sezone branit će boje belgijskog Kortrijka.

Barbarić je u Sarajevo stigao prije godinu dana, a u bordo dresu odigrao je 29 utakmica i pritom je postigao tri pogotka.

"Na vrijeme provedeno u Sarajevu gledam jako pozitivno. Smatram da sam se dobro snašao, imao nekoliko dobrih nastupa, ali i onih slabijih. Sve u svemu, kada sagledam nazad, zadovoljan sam, ali ostaje žal zbog toga što nismo ostvarili ono što smo htjeli ove sezone", za službenu stranicu FK Sarajevo istakao je Barbarić.

“Želim se zahvaliti svima u klubu, počevši od direktora, osoblja kluba, ekonomata, liječničke službe i mojih saigrača. Naravno, zahvalnost dugujem i navijačima koji su uvijek bili korektni prema meni, a Sarajevu kao klubu želim da osvaja titule, da igra Evropu. Ovaj klub zaslužuje i ima potencijal da postiže značajne uspjehe kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, a ja to Sarajevu od srca želim", dodao je Barbarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Barbarić je početkom marta potpisao ugovor sa Kortrijkom čije boje ćee braniti do ljeta 2019. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti