"Potrebna je rekonstrukcija"

Hurtić: Nismo htjeli da odigramo ovako sramno

Midhat Šljivak

Sarajevo je danas poraženi s 3:1 na Koševu od Olimpica, ali sreća u nesreći je da su bordo momci ostali četvrti i mogu da se nadaju Evropi.

"Sramotan poraz. Nismo htjeli da ovako sramno odigramo. Nažalost, poraženi smo", rekao je Hurtić, pa se osvrnuo na činjenicu da njegov klub i dalje igra u Evropu jer je Slavija uspjela da izjednači protiv Želje.

"Sreća koju možda nismo ni zaslužili nakon svega u zadnje dvije utakmice. Ipak, možemo biti sretni da smo četvrti i da se možemo nadati Evropi", rekao je Almir Hurtić.

"Prije ove utakmice sam govorio da bi izlazak u Evropu nakon svega bio ogroman uspjeh i tako i danas mislim. Mislim da nam treba rekonstrukcija u svim segmentima", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije