Barbarić: Sturm je i dalje favorit

Širokobriježani očekuju uzvrat

Barbarić: Sturm je i dalje favorit

Unatoč porazu na UPC Areni u Grazu protiv Sturma u okviru 2. pretkola Europske lige Široki Brijeg je zadovoljan ostvarenim. Minimalno su poraženi, a uz to i zabili su pogodak u gostima što im daje nadu da na Pecari mogu ostvariti pobjedu i proći dalje.

Naravno, za taj poduhvat moraju dati sve od sebe, te odigrati pametno i strpljivo.

"Utakmicu smo loše otvorili, očito igrači nisu navikli na ovakvo ozračje i atmosferu. Odigrali smo različito u dva poluvremena, prvo loše,a drugo puno bolje. Nakon ove utakmice Sturm i dalje važi za favorita, ali mi ćemo dati sve do sebe da u uzvratu pobjedimo i prođemo dalje. Bit će to teška utakmica, ali sve je moguće.", rekao je Barbarić.

Široki Brijeg je prvo poluvrijeme odigrao loše, a dovoljno govori podatak da je jedini udarac na gol je bio u nadoknadi prvog poluvremena, kad je Šilić odlično šutirao sa nekih 25 metara, a golman domaćina jedva sačuvao mrežu.

"Šteta što nismo ostvarili još bolji rezultat. Bilo je prigoda, pogotovo je izgledna bila ona Wagnerova kada je petom pokušao zabti gol. I ja sam u 45 minuti imao prigodu, već sam vidio loptu u mreži kad se odjednom stvorio golman Gratzei i obranio udarac. Nespretno smo primili oba pogotka, bili smo impresionirani, oni su to iskoristili. U drugom poluvremenu smo došli sebi i odigrali puno bolje te postigli pogodak.", rekao je kapetan širokobriježana Dalibor Šilić.

Eurogol je u 67. minuti postigao Mario Ljubić, novopridošlica iz Posušja.

"Posrećilo mi se i zabio sam, šteta što nismo zabili još koji pogodak, bilo je prigoda.", kratko je rekao Ljubić.

Uzvrat se igra u četvrtak na Pecari s početkom u 20.15 sati uz direktan prenos na BHT1. Već je poznat protivnik u idućem pretkolu jer su jučer u Zurichu izvučeni parovi, bolji iz susreta Sturm-Široki Brijeg igrat će s boljim iz susreta Anarthosis (Cipar) - Petrovac (Crna Gora). Prva utakmica završila je pobjedom Anarthosisa sa 2:1.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti