Barca ne odustaje od Ivanovića

U potrazi za pouzdanim defanzivcem

Barca ne odustaje od Ivanovića

Barcelona nije odustala od namjere da u svoje redove dovede defanzivca Chelseaja Branislava Ivanovića.

Iako se u trku za reprezentativca Srbije uključilo nekoliko timova, Katalonci silno žele u svojim redovima vidjeti 32-godišnjeg fudbalera.

Ivanović više nije u planovima kod trenera Antonija Contea i gotovo je izvjesno je da će uskoro potražiti novu sredinu.

U prilog tome ide i podatak da je od poraza u gradskom derbiju od Arsenala (3:0) odigrao samo četiri minuta u prvenstvu, te da su 'Plavci' nakon toga vezali šest pobjeda bez primljenog gola.

Ivanović bi mogao i da nastupi u nokaut fazi Lige šampiona, s obzirom da ekipa iz Londona ove sezone ne igra na međunarodnoj sceni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kapiten 'Orlova' sa 'Plavcima' ima ugovor do kraja sezone, a kako prenosi poznati fudbalski sajt goal.com Barceloni bi odgovarao Ivanović pošto traži jefitnijeg igrača za januarski prelazni rok. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi