Barca odbila dovesti Rabiota, a sada mu moraju dati ogroman novac

Prekršili predugovor

Barca odbila dovesti Rabiota, a sada mu moraju dati ogroman novac

E. Čaušević

Francuski fudbaler Adrien Rabiot na kraju ovog mjeseca će postati slobodan igrač jer mu ističe ugovor s PSG-om.

Rabiot proteklih pola godine skoro nikako da nije igrao jer je odstranjen iz ekipe PSG-a nakon što je odbio potpisati novi ugovor, te je većinom trenirao sa juniorskom ekipom.

Činilo se da će ovaj veznjak sigurno karijeru nastaviti u dresu Barcelone u koju je trebao doći kao slobodan igrač, ali od toga na kraju neće biti ništa.

Iako je postigao dogovor s katalonskim klubom na kraju je Barcelona odustala od njegovog dovođenja jer je Rabiot tražio previše novca. No, čini se da će on ipak osjetiti slast "pobjede" protiv Barce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, španski mediji su objavili da se ispostavilo da su Barca i Rabiot imali predugovor koji je na kraju prekršio katalonski klub i zbog toga će morati platiti odštetu ovom igraču.

Mundo Deportivo je objavio da će Barca morati platiti oko dva ili tri miliona eura jer su odustali od dovođenja Rabiota. U međuvremenu on je na korak od prelaska u Juve, a sve bi trebalo biti zvanično poznato u narednim sedmicama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije