Barca odredila cijenu za Paca Alcacera

Žele ga neki timovi u Engleskoj

Barca odredila cijenu za Paca Alcacera

Edmir Škorić

Katalonski klub spreman je da proda Paca Alcacera, a danas je određena i cijena koju Barca zahtijeva za njegov odlazak.

U Barceloni su procijenili da im Paco neće biti potreban u narednoj sezoni, pa je postavljen na transfer listu. Klub koji želi da ga kupi, morat će da plati 27 miliona funti.

Iako ima ugovora još tri godine, 24-godišnjem Pacu je trener Ernesto Valverde rekao da je bolje da potraži tim u kojem će redovnije igrati, a navodno su neki engleski timovi spremni da plate postavljenu cijenu.

Opet se, kao i obično, spominje Everton, koji je iz Barce doveo lijevog beka Lucasa Dignea, a također i Leicester, dok će i Valencia razmatrati mogućnost povratka Alcacera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi