Mina pakuje kofere i otkriva: Messi i Suarez su mi dnevno uzimali 50 eura

Od njegovog novca išli u šoping

Mina pakuje kofere i otkriva: Messi i Suarez su mi dnevno uzimali 50 eura

Kolumbijski reprezentativac Yerry Mina činio je sve kako bi se što bolje uklopio u Barcelonu, ali izgleda da ništa nije upalilo budući da će sa Nou Campa otići već ovog ljeta.

U razgovoru za magazin Cocas, Mina je otkrio da se po dolasku u Barcelonu želio zbližiti sa novim saigračima, ali da ga je to čak i koštalo. Bukvalno.

"Kada sam stigao, želio sam stvoriti dobru atmosferu među novim saigračima pa sam se počeo kladiti sa Messijem i Suarezom ko bolje izvodi slobodne udarce na treningu", započeo je Mina, te nastavio:

"Iskreno, to sam uradio kako bi ih mogao gledati kako šutiraju slobodnjake, a oni su mi počeli uzimati 50 eura svaki dan. Pomislio sam: 'Pa oni me reketare, idu u šoping od moga novca'. Oni su dobri momci i čarobnjaci s loptom, a tek kako izvode te slobodnjake...".

Mini je žao što se nije uspio nametnuti u Barceloni, a na Svjetskom prvenstvu je pokazao da je veoma dobar igrač.

"Naravno da sam znao da na mojoj poziciji igraju spektakularni igrači, ali bio sam spreman da se borim. Samo sam želio minutu u kojoj ću impresionirati, ali to se jednostavno nije dogodilo. Dobio sam nekoliko minuta ali one su bile stvarno loše, činilo mi se da mi sve ide naopako, da ne mogu napraviti ništa kako treba. Pa čak ni obično dodavanjena treningu".

Mladi Kolumbijac će sigurno napustiti Nou Camp, ali šta će biti dalje?

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nemam pojma šta će se dogoditi na kraju, ali ne brinem se. Imam 23 godine i preda mnom je još mnogo fudbala", završio je Mina.

Top Komentari

ja224
jah eto Messi i Suárez nemaju para jadna majko sve sirotinja pa od tebe uzimaju
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije