Barca povećala cijene ulaznica za revanš, a sada im se to žestoko vratilo

Nisu kupili sve ulaznice

Barca povećala cijene ulaznica za revanš, a sada im se to žestoko vratilo

Endin Čaušević

Najveći derbi četvrtfinala Lige prvaka igraju Manchester United i Barcelona, a prvi meč na rasporedu je sutra na Old Traffordu.

Crveni đavoli će na Teatru snova ugostiti Barcelonu koja je veliki favorit u ovom okršaju, ali sigurno je da ni Manchester United ne treba tako lako otpisati što su najbolje dokazali protiv PSG-a.

Borba ovih klubova počela je još prije desetak dana kada su objavljene cijene ulaznica za meč u Barceloni. Naime, katalonski klub je šokirao sve objavom da će ulaznice za gostujuće navijače koštati čak 102 funte što je skoro duplo nego inače.

United je odlučio uzvratiti istom mjerom i staviti cijenu od 102 funte za navijače Barcelone za sutrašnju utakmicu. To je Katalonce itekako pogodilo jer nisu kupili sve ulaznice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za navijače Barce predviđeno je 3500 ulaznica, a do danas su kupili samo 2000 jer su i oni iznenađeni visokim cijenama ulaznica. S druge strane navijači Uniteda su kupili svih 4610 ulaznica za meč na Camp Nou jer je klub nadoknadio razliku od prvobitne cijene.

Po kvotama u kladionicama se jasno vidi ko je favorit u okršaju Manchester Uniteda i Barcelone. Ovo se navijačima Uniteda sigurno neće svidjeti. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte kvote za ovaj meč na OVOM linku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti