Barca povećala odštetnu klauzulu u Neymarovom ugovoru

Nema šale

Barca povećala odštetnu klauzulu u Neymarovom ugovoru

Edmir Škorić
Teme:

Prema posljednjim informacijama, Barcelona je povećala odštetnu klauzulu u novom Neymarovom ugovoru.

Brazilski reprezentativac je 2016. godine potpisao višegodišnji ugovor s Barcelonom, a britanski The Mirror tvrdi da je u istom postavljena odštetna klauzula od 195 miliona funti.

Neymar je u dresu Barcelone u prošloj sezoni dao 20 golova na 46 mečeva, a 25-godišnji Brazilac se prethodno povezivao sa engleskim timvoima Manchester Unitedom, Chelseajem i Manchester Cityjem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samo Lionel Messi ima veću odštetnu klauzulu u svom ugovoru od Neymara, koji bi i narednih godina mogao da igra izuzetno važnu ulogu u katalonskom sastavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti