Barca u Brazilu pronašla "devetku"

Luan novi napadač Katalonaca?

Barca u Brazilu pronašla "devetku"

Edmir Škorić

Barcelona želi da dovede napadača, a čini se da ga je pronašla u Brazilu.

Guillherme de Jesus Viera ili jednostavnije - Luan je igrač koji nastupa za Gremio i koji će na Olimpijskim igrama igrati za reprezentaciju Brazila.

Skauti Barce su oduševljeni njime i smatra se da bi on mogao da bude posljednje pojačanje Katalonaca pred sezonu 2016/17.

Njegova cijena iznosi oko 20 miliona eura, a ono što mami Barcu je činjenica da ima tek 23 godine, da je već dovoljno iskusan,  a i sam igrač bi bio presretan da se dokaže u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo da je Luan ranije pregovarao s Leicesterom, ali transfer se nije realizovao. Barca do 22. avgusta ima pravo da prijavi igrače, a do tada bi sve trebalo biti poznato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi