Barca želi zabiti nož duboko u Realova leđa

Igrat će finale u Madridu?

Barca želi zabiti nož duboko u Realova leđa

E. Škorić

Barcelona je sinoć izborila finale španskog Kupa Kralja i igrat će protiv pobjednika duela Celta - Alaves.

Barca je u revanšu polufinala Kupa s 1:1 remizirala protiv Atletica, ali zahvaljujući 2:1 pobjedu na Vicente Calderonu prošla je u finale i tamo čeka Celtu ili Alaves.

I ko god da dođe na megdan Barci, tim Luisa Enriquea veliki je favorit i najbliži novom trofeju.

Odmah nakon plasmana u finale, u Barcelconi su počeli kampanju za igranje finala na Santiago Bernabeu. Ovo nije prvi put da u Barceloni žele finale igrati na stadionu Reala.

Barca i Sevilla prošle su godine također trebali igrati na Santiago Bernabeu, ali Real je izbjegao to tako što je najavio određene radove na stadionu, a vidjet ćemo kako će sada reagovati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nogometni savez Španije u narednih 45 dana treba da odredi stadion na kojem će se igrati finale Kupa Kralja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije