Barcelona dovodi Giovinca?

Italijan se vraća u Evropu?

Barcelona dovodi Giovinca?

O. Lekić

Reprezentativac Italije Sebastian Giovinco nalazi se na korak od prelaska u Barcelonu, kazao je njegov agent Andrea D'Amico.

Barcelona je već duži period zainteresovana za Giovinca, a posebno nakon sjajnih partija koje Italijan  pruža u dresu Toronta gdje je postigao 24 gola u 34 meča.

On bi se na ovaj način pridružio Aleixu Vidalu i Ardi Turanu koji su već potpisali za Barcelonu, ali ne mogu preći do januara u katalonski klub zbog FIFA-ine zabrane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Giovinco je u karijeri igrao za Juventus, a Stara dama ga je na posdbe slala u Empoli i Parmu. Za reprezentaciju Italije je odigrao 21 meč i postogao jedan pogodak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti