Kandidat za predsjednika Barcelone prvim obraćanjem osvojio navijače

Najavio povratak Guardiole

Kandidat za predsjednika Barcelone prvim obraćanjem osvojio navijače

Endin Čaušević

Barcelona je ostala bez predsjednika nakon što je Josep Maria Bartomeu odlučio da podnese ostavku.

Bartomeu je mjesecima bio na meti žestokih kritika zbog svog rada i na radost navijača ovog kluba odlučio je da podnese ostavku zajedno sa svojom upravom. Barcelona će uskoro dobiti novog predsjednika, a igri je nekoliko imena.

Među njima je i Victor Font koji je prema pisanju katalonskih medija jedan od najozbiljnijih kandidata da preuzme predsjedničku fotelju Barcelone.

Font je danas potvrdio svoju kandidaturu i obećao je navijačima nešto zbog čega je odmah posao omiljeni kandidat. On je poručio da će sigurno nagovoriti Lionela Messija da ostane u klubu, a najavio je i povratak Pepa Guardiole.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Naš cilj treba da bude da vratimo legende kluba na stadion jer oni nažalost nisu imali mjesta tu prethodnih godina. Siguran sam da će Messi ostati u Barceloni do kraja karijere, a primarni zadatak će mi biti vraćanje Pepa Guardiole na mjesto trenera i vjerujem da je to itekako moguće", rekao je Font i dodao.

"Šansu trebaju dobiti legendarni igrači poput Xavija, Puyola i Inieste i njih obavezno treba vratiti u klub. Svi oni mogu dosta pomoći nego da dovodimo ljude koji nemaju pojma o fudbalu".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi