Barcelona i Griezmann - ljubav kratkog daha

Francuz na transfer listi!

Barcelona i Griezmann - ljubav kratkog daha

A. Čaušević

Antoineu Grizemannu ne ide u Barceloni baš onako je planirao. Navijači su ga dočekali s određenom dozom skepticizma, nisu ga prihvatili ni katalonski mediji, a i na terenu ne pokazuje blistave partije. 

Katalonski Sport koji je izuzetno dobro upućen u dešavanja u Barceloni je na današnjoj naslovnici objavio vijest kako je Griezmann na prodaju nakon nepune godine na Nou Campu.

Barcelona za odličnog napadača želi vratiti većinu uloženog novca. Francuz je daleko od nedodirljivog te na stolu već ima nekoliko opcija. Barca za njegov igrački karton želi 100 milona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sport navodi kako su Manchester United i PSG najviše zainteresovani za 29-godišnjaka, dok ne treba ni isključiti opcije poput Arsenala i Chelseaja.

Grizemann je prošlog ljeta stigao iz Atletica za 120 milona eura nakon što je aktivirana otkupna klauzula. Do prekida fudbalske sezone na 37 mečeva u dresu Barcelone zabio je 14 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Koji god bolji igrac ode u barcelonu totalno padne u formi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi