Barcelona i PSG danas u Parizu vode ključne razgovore za Neymara

Abidal i društvo otputovali za Francusku

Barcelona i PSG danas u Parizu vode ključne razgovore za Neymara

E. Čaušević

Francuski mediji prenijeli su jutros da će Barcelona i PSG danas održati ključne pregovore oko transfera Neymara.

Predstavnici Barcelone na čelu s Ericom Abidalom otputovali su jutros za Pariz, a Mundo Deportivo objavio je fotografiju iz aviona na kojoj se vidi da su Abidal i društvo krenuli po Neymara.

Sportski direktor PSG-a, Leonardo, je izjavio da su pregovori napredovali, ali nije otkrio s kojim klubom pregovaraju. Međutim, svima je jasno da je riječ o Barceloni pogotovo nakon što je potvrđeno da su predstavnici ovog kluba otputovali za Pariz.

PSG želi da za Neymara dobije 200 miliona funti, ali teško da će se to ostvariti. Iz Barcelone će uključiti jednog igrača u ovaj transfer i prema svemu sudeći to će biti Philippe Coutinho.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

La Parisien prenosi da je Abidal na pregovore otišao s ponudom od 60 miliona eura plus Coutinho, ali da imaju dozvolu da novčanu ponudu povećaju na 75 miliona eura.

Očekuje se da PSG i Barca danas obave ključne razgovore nakon kojih bi se trebalo znati da li će Neymar nazad na Camp Nou ili će ipak ostati na Parku Prinčeva.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hooruk
Gluho bilo sta naškraba, na kojem je ovo jeziku, nemoj vise živ bio. Na osnovu ovog sta sam uspio desifrovati vidim da nisi nesto ni sportskim znanjem potkovan kao ni pravopisom, Barcelona uopce nije prodala Nejmara nego je PSG aktivirao otkupnu klauzulu koja je bila 220 mil. a nakon dvije godine i brojnih teskih povreda on ne moze vrijediti iste pare čak Barsa previse i daje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi