Predstavnici Barcelone jutros otputovali za Pariz

Pregovori za Neymara se nastavljaju

Predstavnici Barcelone jutros otputovali za Pariz

E. Čaušević

Španski mediji jutros prenose da su čelnici Barcelone spremni za posljednju ofanzivu u pokušaju da dovedu Neymara iz PSG-a.


Više nije tajna da se Neymar želi vratiti u katalonski klub jer se pokajao što je prije dvije godine napustio Camp Nou i otišao za PSG. Neymar na pripremama uopšte nije igrao za PSG, te je samo trenirao s ekipom kako bi održao fizičku spremu.

Prošlog vikenda PSG je otvorio novu sezonu pobjedom protiv Nimesa, a Neymara nije bio u konkurenciji za meč. Navijači PSG-a su mu poslali jasnu poruku da ga više ne žele u klubu i da se nadaju da će ga na kraju Parižani prodati.

Također, francuski mediji objavili su da Neymarovih dresova više u opšte nema u prodaji u PSG-ovim radnjama, te da je to jasan znak da će Brazilac najvjerovatnije napustiti Park Prinčeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo jutros je objavio da su predstavnici Barcelone otputovali u Pariz na završne pregovore. Put Pariza otišli su Eric Abidal, Javier Bordas i Andre Cury i oni će obaviti rasgovore sa sportskim direktorom francuskog kluba Leonardom.

U Barceloni se nadaju da će uspjeti dogovoriti transfer Neymara i da će se on priključiti ekipi prije samog početka nove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi