Barcelona odustala od Morate i okrenula se čovjeku koji je stalno u centru pažnje
Foto - EPA

Žele ga na posudbu

Barcelona odustala od Morate i okrenula se čovjeku koji je stalno u centru pažnje

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone odustala je od angažovanja Alvara Morate.

Katalonski tim nije se uspio dogovoriti s Juventusom i Atletico Madridom o transferu Morate.

Torinski velikan nije želio tek tako pustiti Španca bez adekvatne zamjene, a Atletico je od Katalonaca tražio odštetu od 40 miliona eura.

Tu cifru Barcelona nije željela dati za igrača. Odlučili su da odustanu od Morate i da se okrenu drugoj opciji.

S Barcelonom se sada povezuje fudbaler PSG-a Mauro Icardi. Navodno će tim s Camp Noua pokušati da ga dovede na posudbu i vidjet ćemo hoće li se to zaista i desiti.

Mauro Icardi je evropsku avanturu započeo upravo u Barceloni. Stigao je iz Argentine kao 15-godišnjak, ali je otišao u Italiju tri godine kasnije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako je imao sjajnih utakmica, pogotovo u dresu Intera, Icardi je mnogo poznatiji po onom što radi van terena i vezom s Wandom Narom.

Nikako ne može da se smiri. Konstantno je u centru pažnje, a dolazak u Barceloni bi privukao još veću pažnju na njegov privatni život.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zalik
Nek zabija za Barcu kao sto zabija kuci i svi sretni
4 0
Jasminn
Nista posebno, ali bolji od Morate
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi