8

Komentari (8)

YouTalkinToMe
Od kada je bartomeu na celu kluba, sve negativne rekorde su oborili i svaku blamazu iskusili.
doa297
Maestro
Nedim.
Pa kada kazu nije snaga i kondicija bitna,koliko moras biti spreman da ovako napadas i to Barcelonu.Nema rezultata dok ne napadnes,Bayern to zna jer ako pusti loptu Barci gubi tu utakmicu.Svaka im cast momacki igraju
Nedim.
Naravno da nije stara Barca,ali to su profesionalci bez obzira sto nije stara ekipa.To je Barcelona.Kazem samo da je kondicija i snaga kljuc svega.Sada Bayern da padne fizicki za pola sata bi izgubio utakmicu.
Hare
Bayern najljepši fudbal igra ove sezone ubjedljivo
karlhajncbrazzzo
Bajern je to ljudi. Mašina koja melje. :D
JointUnion87
Jbg, Messi pogađa stativu, dva puta šutira u Neuera. Suarez dvije dobre šanse ... Protiv Bayerna se to mora realizovati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.