17

Komentari (17)

Osvaldo000
Hahahhaah kakvi su ovo penali, zenski fudbal
Keno
Penaldo i Pessi
Skopidoo
Ovi sto govore da nije penal ili su navijaci barce ili mrzitelji reala.Sta bi trebalo da mu klizeci s obe noge uleti pa da priznate da je penal ko suza?
cccccc
ronaldo padavičar. klasika
Vienner
Mehinaldo
Kolko je glup ovaj odbrambeni i treba mu svirati penal kad ga je strah pravi faul covjek otiso u gol aut kad je glup i jes penal A slazem se sa dzondzy jesu ga usrali sa golamnom i sad svi to igraju vise gresaka bude nego dobrog od te igre i realno ono sto su igrali gore nabrojani igraci to je zato tako lijepo bilo jer to su mogli samo oni nemozes to igrati sa svakim lako je cuvati loptu 20+ dodavanja sa iniestom xaviem ronaldonjo messi eto dani alves mozes kad je negube a oni hoce sad da isto igraju sa duplo ili troduplo losijim igracima
Edin Merlin
Kreten sa dvije ruke gura igrača i onda se ibreti što je penal....
dinass
Ovde je saplitanje razlog a ne guranje
AmarSahi
Čist penal, lik nije ni išao na loptu, samo rukama na Ronalda.
Hshsbevs
Nema ovo veze sa penalom
YouTalkinToMe
Ovo se ne svira ni na centru a ne u sesnaestercu.
douglasssy
Nadam se da nece reci da nije bio penal. Igrac totalno neiskusan, sa obje ruke zaustavlja Ronalda, a ovaj lafac kakav i jeste, iskoristio situaciju, zna da ce svirati sudija, jer je lopta vec krenula prema gol autu.
Dzondzy
Trpaaaaaj, ove godine ih stiže kazna antifudbala kojeg su igrali godinama, uništiše onakvo naslijedje što su im ostavili Ronaldinho Eto Puyol i ekipa...jeb.... Ih dodavanje u nazad okolo po 390 puta
felix__27
Diskutabilno je za penal al brate i ovaj odbrambeni igrac ne gledaloptu samo Ronalda....
Armin29
realno_govoreci
Bas nigdje veze.Umjesto da se postavi kako treba on rukama zaustavlja napadaca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti