Svi smo vidjeli snimak bezvoljnog Messija koji se šetao protiv Dynama, ali stigao je odgovor

Nije baš da nije zainteresovan

Svi smo vidjeli snimak bezvoljnog Messija koji se šetao protiv Dynama, ali stigao je odgovor

Edmir Škorić

Lionel Messi je bio strijelac gola s penala u pobjedi Barcelone nad Dynamo Kijevom u srijedu navečer, ali je javnost bila zgrožena njegovim ponašanjem u završnici utakmice.

Barcelona je vodila 2:1, dakle i dalje je pobjeda visila o koncu, a Messi se šetkao dok je ukrajinski tim napadao. Djelovao je potpuno nezainteresovano za igru, dopuštao je jednom igraču gostujućeg tima da mirno iznese loptu, a to kapiteni, naročito ne u ovakvim situacijama, ne bi trebalo da rade.

Međutim, stigao je još jedan video kojim navijači Barcelone, barem onaj dio koji obožava Messija, pokušavaju objasniti da taj jedan trenutak nije baš pravo mjerilo Messijeve požrtvavnosti i želje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na ovom videu možete uočiti kako Messi nakon akcije Kijevljana kreće u sprint da zaustavi kontru.

[twitter]https://twitter.com/fcbw14/status/1324350449059794945[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Messi je odigrao sve minute ove sezone, kao navijač Reala nevjerovatno mi je kako navijači Barse pišu, sramota.
7 2
Gvardijan
O ovom i jos par momenata kada se sprintom vracao u defanzivu sam i ja juce u komentaru napisao.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi