Barcelona mjesec dana bez Messija?

Nema ga do kraja septembra

Barcelona mjesec dana bez Messija?

Midhat Šljivak

Lionel Messi neće igrati za Barcelonu u narednih mjesec dana.

Argentinski velemajstor povrijedio se na treningu 5. augusta. Od tada nije trenirao sa ekipom i propustio je dvije utakmice u prvenstvu Španije.

Njegov povratak na teren se očekuje za mjesec dana. To znači da će propustiti i prvi meč u grupnoj fazi Lige prvaka, ali i barem još tri utakmice u prvenstvu Španije.

Messi će u narednom periodu raditi po posebnim procedurama, a uskoro se očekuje i službena potvrda kluba o izostanku prve zvijezde tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba svakako istaći da je i Frenki de Jong na jutrošnjem treningu radio odvojeno od grupe zbog lakše povrede koju je zadobio.

Barca nakon dva odigrana kola ima tri osvojena boda. U prvom kolu je poražena od Athletic Bilbaa (1:0), a tokom vikenda su razbili Betis sa 5:2.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarS
Očekujem Barcelonu zadnju na tabeli.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi