Julian Nagelsmann na kormilu Barcelone?
FOTO: EPA

Od ljeta

Julian Nagelsmann na kormilu Barcelone?

Haris Zilić

 Kao bomba odjeknula je vijest u vodećim španskim medijima da bi Julian Nagelsmann od naredne sezone mogao preuzeti Barcelonu.


Riječ je o mladom njemačkom treneru koji pravi nevjerovatne rezultate sa RB Leipzigom, ali ono najbitnije u cijeloj priči, od mladog, talentovanog igrača napravi zvijezdu. Samo je u ovoj generaciji Leipziga nekoliko fudbalera koje "pecaju" vodeći klubovi u Evropi.

Barcleona želi novu viziju. Žele Katalonci novu eru s nekim novim klincima. Ima ih Barcelona u rosteru, ima i par iskusnijih, što bi mogla biti dobra formula za budućnost.

Ova sezona je gotov pa izgubljena. Teško je Ronald Koeman može izvući. I sam Koeman je na udaru navijača, više zbog stila igre nego li zbog rezultata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njemačka disciplina u Barceloni, možda bi bila sjajna šok terapija. Bit će uzbudljivo ljeto u to nema sumnje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1987
Ko god da dodje nemoze doći slabiji od ovoga žute
9 3
Dasler
Samo me interesuje je li vi u redakciji izmisljate ove gluposti ili prepisujete od nekih jos ofirnijih portala?
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi