Barcelona našla zamjenu za Dani Alvesa?

Van der Wiel na meti katalonske ekipe

Barcelona našla zamjenu za Dani Alvesa?

Endin Čaušević

Holandski fudbaler Gregory van der Wiel ovog ljeta napušta ekipu Paris Saint Germaina.

Naime, holandskom igraču na kraju ovg mjeseca ističe ugovor sa PSG-om, a ukoliko PSG ne produži njegov ugovor prije 1. avgusta on će biti slobodan igrač. Ipak, interes za ovog fudbalera pokazalo je nekoliko klubova.

Roma je stupila u kontakt sa Van der Wielom i žele da dovedu igrača kojeg vide kao odlično rješenje za poziciju desnog beka. Ipak, u utrku za Holanđanina sada se uključila i Barcelona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekuliše se da bi Dani Alves mogao napustiti Barcelonu ovog ljeta i preći u Juventus pa Barca želi naći dostoju zamjenu za Brazilca. Katalonci ne žele puno da troše ovog ljeta pa bi dolazak Van der Wiela kao slobodnog igrača bio idealan za Katalonce.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi