Barcelona novo pojačanje našla u Romi?

Bruno Peres na meti Katalonaca

Barcelona novo pojačanje našla u Romi?

Endin Čaušević
Teme:

Čelnici Barcelone najavili su da će u naredna dva prelazna roka dovesti nekoliko novih pojačanja kako bi povećali konkurenciju u ekipi.

Poznato je da Luis Enrique najviše problema ima na poziciji desnog beka, te je tražio od čelnika kluba da dovedu pojačanje na ovoj poziciji. Iako je Hector Bellerin bio prva meta Barce na kraju je ovaj igrač produžio ugovor s Arsenalom, te je jasno poručio da želi ostati u ovom klubu.

Španski mediji prenijeli su da je Barcelona rješenje za ovu poziciju našla u Romi, ali da bi se ovaj transfer mogao realizovati tek na kraju sezone. Navodno, radi se o Bruni Peresu koji je ovog ljeta stigao u Romu iz Torina.

Kako piše Mundo Deportivo, Barcelona je već kontaktirala rimski klub sa kojim ima dobru saradnju, ali su im oni poručili da bi se ovaj transfer mogao realizovati tek narednog ljeta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi