Srbin kojeg želi Barcelona: Zavrtilo mi se u glavi
FOTO: EPA

Već igra u Španiji

Srbin kojeg želi Barcelona: Zavrtilo mi se u glavi

  Španski mediji su plasirali informaciju da je Antonio Rukavina (32) 'pod lupom' Barcelone. 

Čelnici Barcelone su u potrazi za iskusnim rezervnim bekom i na listi želja je navodno srbijanski reprezentativac Antonio Rukavina, a vijest o mogućem transferu na Camp Nou ga je poprilično iznenadila.

"Vijest je takva da mi se zavrtilo u glavu. Ne bih da širim priču, sve što znam vidio sam kao svi drugi, u medijima. Sve što je meni rečeno je da se pripremim za narednu utakmicu. O svemu ostalom ne odlučujem ja, nego Villarreal", kazao je Rukavina za Sportski žurnal. 

Rukavina od 2014. godine nastupa za Villarreal, a u karijeri je još nosio dresove Valladolida, 1860 Munchena, Borussije, Partizana i Bežanije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi