Barcelona odbila nevjerovatnu ponudu za Turana

Nisu ga htjeli pustiti

Barcelona odbila nevjerovatnu ponudu za Turana

Turski vezni fudbaler Arda Turan imao je proteklog ljeta nekoliko šansi da napusti ekipu Barcelone.

Inostrani mediji prenosili su informacije da je Arda bio veoma blizu Arsenala, ali sam fudbaler kaže da je imao veoma visoku ponudu iz Kine koju je Barcelona odbila.

"Ovog ljeta sam dobio nevjerovatnu ponudu iz Kine, ali Barcelona je ponudu odbila. Imali su povjerenje u mene, znali su da nisam došao samo na šest mjeseci. Imam dugoročne planove sa ovim klubom", rekao je Arda.

Podsjetimo da je Turan stigao u Barcelonu na ljeto 2015. godine, ali nije moga igrati šest mjeseci zbog kazne koju je Barca tada imala od strane UEFA-e.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji nagađaju da je kineski klub ponudio 50 miliona eura za Turana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi