Barcelona odbila Tella posuditi Betisu

Barcelona odbila Tella posuditi Betisu

Edmir Škorić

Španski prvoligaš Betis želio je dovesti perspektivnog Cristiana Tella na posudbu, no Barcelona je odbila takvu mogućnost.

Andalužani žele pojačati napad u zimskom prijelaznom roku i mladi 20-godišnji Tello, član Barcelone, nametnuo se kao idealno rješenje.

Tello je proizvod Barcine omladinske škole i nakon dvije godine igranja u Espanyolu, sredinom 2010. vratio se na Nou Camp. Ove sezone je upisao debi u prvu momčad katalonskog kluba.

Ipak, Betisova želja neće biti uslišena, jer je Barcin trener Pep Guardiola odbio pustiti svestranog napadača. Tello je trenutno jedna od alternativa za povrijeđene Ibrahima Afellaya i Davida Villu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.