Barcelona odustaje, smatra da je Haaland preskup

ESPN javlja

Barcelona odustaje, smatra da je Haaland preskup

E. Škorić

U prošlom kolu Lige prvaka Erling Haaland pogotkom protiv Napolia i stigao do sedam golova na četiri meča Lige prvaka. Postao je prvi igrač kome je to pošlo za nogom.

Haaland ove sezone igra zaista sjajno, što je izazvalo veliko interesovanje od strane mnogih klubova.

Žele ga Barcelona, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Juventus i mnogi drugi, pa je već sada jasno da ga Salzburg ne može zadržati duže od ove sezone.

Nije isključeno da se proda već u januaru, a ako ne, onda na ljeto 2020. godine. Mada, pitanje je samo koliko novca će izvući Austrijanci.

Zbog odnosa Salzburga i Leipziga, koji je pod istim vlasništvom, pojedini mediji tvrdili su da prelazi u Bundesligu, ali navodno Salzburg želi da zaradi oko 100 miliona eura.

Možda je neko spreman da izdvoji taj novac za norveškog talenta, ali ne i Barcelona, pošto ESPN-ovi izvori iz Katalonije kažu da Barca neće pristati da plati toliki iznos za dragulja evropskog nogometa.

Ovog vikenda je igrač postigao svoj peti hat-trick protiv Wolfsbergera, a sada je postigao 26 golova u 18 nastupa u svim takmičenjima - uključujući dakle sedam golova u četiri utakmice Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Otkud samo Barcelonu uvukoste u ovu priču?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi