Rukovodstvo kluba u dilemi

Podjele u Barceloni zbog Koemana

13

Komentari (13)

dinass
Pa ovi hoce zamjeniti neznalicu,platiti mu 12miliona i onda dovesti jos goreg hahhaha pa koja komedija od kluba u pm hahahaha nije ni cudo sto ce bankrotirat.Dobro im je covjek reko za trenera Ajaxa ako vec mora biti trenez iz Holandija.Cuj Jordi hahhaha pa da nije Krojfof sin nebi nikad igro nigdje a jos bolji je trener vidim zavidna imena koja je vodio hahaha
Ja ne znam ko je veći idiot. Ova najveća trenerska neznalica ili ovi šošoni iz uprave što ga ne nogiraju iz Barcelone.
Matic
Nakon nasega curana bazdarevica i komsijskog bivola musemica ovaj je treci najgluplji trener na svijetu
E.Car
Bronzani je za vas najbolji trener!!!!! Šta ste se svezali za holanđane ko mutavi. Ako već želite holanđane onda imate trenera Ajaxa koji je moderni trener, a ovaj bronzani ne zna da li je trener a kamoli moderan.
CJ1999
Najveci uhljup svih vremena
Ecosport
Hahahahahaha ako ga naslijedi Jordi Cruyff, kakvo će tek to kino biti.
celikze
bas sve dilajle
celikze
eto om Gvardiola ima para neka pokaze ljubav prema klubu sad kad je najpotrebnije
dinass
Jasta ce,covjek trazi da mu se svake godine obezbjedi 300miliona za pojacanja pa glumi dobrog trenera.On trenutno moze da trenira Citi i Psg ostali nemaju para za njega.
Ecosport
@celikze Barcelona treba ostaviti samo mlađariju i dovesti trenera koji će sa tom mlađarijom raditi, biti im autoritet, ali ne tiranin. Mislim da bi takvoj ekipi odgovarao Xavi. Ali bukvalno ostati na mladima, riješit se sviju starijih od 25 godina. Pa neka to bude neka nova Barca, ekipa koja će nekoliko godina biti po strani, a onda se probiti u sami vrh. Vjerujem da to mogu. Imaju potencijala.
dinass
Nema toga vise,to su sistemi iz proslosti koji sad vise ne fukcionisu.Sad ako imas svojih 5 igraca odlican si al se moraju kupiti stranci i to skupi i kvalitetni za uspjeh
celikze
Bravo dinass ja to stalno govorim….bas zato kazem neka sad dodje da pokaze znanje ako je toliko dobar
celikze
ma oni ce biti prinudzeni prije ili poslije na to… bice kao Celik ako nastave….a i ovako nije im buducnost ruzicasta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.