Barcelona "pogurana" od sudija: VAR, ipak, "malim" nije donio ništa
Trenutak kada Busquets ruši Syrota

Situacija koja je morala biti analizirana

Barcelona "pogurana" od sudija: VAR, ipak, "malim" nije donio ništa

A. Beganović

Barcelona je sinoć u Kijevu sa minimalnih 1:0 savladala domaći Dinamo.

Dugo se Barcelona mučila, domaći su dobro stajali na terenu i nisu bili u podređenom položaju. Sve do 70 minute rezultat je glasio 0:0, a onda je Ansu Fati pogodio za vodstvo Barcelone.

Pokušavali su domači doći do izjednačenja, ali nisu uspjeli, no čini se da su i drastično oštećeni jer im nije dosuđen klasični jedanaesterac.

Igrala se 84. minuta, Dinamo je imao prekid. Jedan od igrača domaće ekipe ubacio je u šesnaesterac gostiju u kojem je Busquets hrvačkim zahvatom srušio Syrota.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Domaći su tražili penal, ali sudija se nije oglasio. Moguće da nije vidio sporni trenutak, no postavlja se pitanje šta su radile sudije u VAR sobi jer na snimci se jasno vidi da Busquets na nepropisan način ruši igrača Dinama.

Sporni trenutak pogledajte OVDJE i procijenite da li se radilo o jedanaestercu?

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1576541640
Cist penal!! ali to je ipak uefalona
16 6
user1607499935
A kada igraci Penal Madrida simuliraju onda nista ne objavljujete? Onog smrada Viniciusa kada vidim muka mi je. Promjenite ime stranice u Penal Madrid.ba
2 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi