Barcelona na listi pojačanja ima ogroman broj slobodnih igrača
Foto - EPA

Nemaju drugog izbora

Barcelona na listi pojačanja ima ogroman broj slobodnih igrača

M. Šljivak

Katalonski velikan Barcelona prinuđen je značajno smanjiti troškove u narednim godinama.

Zbog dugovanja koja su dostigla više od milijardu i po eura, klub se našao u teškoj poziciji, a to utječe i na aktivnosti na transfer tržištu.

Tim sa Camp Noua prinuđen je dovoditi igrače koji ostaju bez ugovora. Isplata velikih odšteta je samo san, a već se kuju planovi za dolazak nekoliko slobodnih fudbalera u ljeto naredne godine.

Mundo Deportivo navodi kako Barcelona već ima listu imena koje će pokušati dovesti u svoje redove, a kojima ugovori ističu.

To su zaista velika imena, a među njima su Andre Onana, Antonio Rudiger, Paul Pogba, Cezar Azpilicueta, Franck Kessie, Noussair Mazraoui...

Barcelona će pokušati da napravi što bolji posao i da neki od ovih fudbalera završe u njihovim redovima, a vidjet ćemo hoće li u tome i uspjeti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Proteklog ljeta na Camp Nou su kao slobodni igrači stigli Sergio Aguero, Eric Garcia i Memphis Depay.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Pogba, Rüdiger, Kessie sumnjam da ce doci u propalu Barcu...
4 0
Jasminn
I opet na toj listi ne vidim rjesenje za njihov najveci problem...ne vidim napadaca. Ako cu do godine gledati Kessija, Pogbu, Rudigera iiii Luks De Jonga u napadu opet nece naprsviti nista
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi