Barcelona poslala ponudu za Verrattija

Katalonci nude bogatstvo za Italijana

Barcelona poslala ponudu za Verrattija

Endin Čaušević

Italijanski reprezentativac Marco Verratti ovog ljeta mogao bi napustiti redove PSG-a i svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Već nekoliko sedmica govori se o tome da će vezni igrač PSG-a svoju karijeru nastaviti u Barceloni, a navodno je Verratti poručio čelnicima kluba iz Pariza da želi da ide. Španski mediji prenijeli su danas da je Barcelona poslala zvaničnu ponudu za reprezentativca Italije.

Kako piše Mundo Deportivo, katalonski klub je u kontaktu s Verrattijem, ali i sa čelnicima PSG-a. Barcelona je danas poslala zvaničnu ponudu i spremna je da plati čak 100 miliona eura za Verrattija.

Još uvijek nije poznato da li je PSG poslao odgovor katalonskom klubu, ali su sve šanse da ćemo Verrattija naredne sezone gledati u dresu Barce. Podsjećamo, ovaj 24-godišnji igrač stigao je u PSG na ljeto 2012. godine iz drugoligaša Pescare za 12 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi