Barcelona postavila cijenu za Rakitića
Foto - EPA

Može ići tokom ljeta

Barcelona postavila cijenu za Rakitića

M. Šljivak

Ekipa Barcelone postavila je cijenu za Ivana Rakitića.

Hrvatski fudbaler će gotovo izvjesno napustiti redove tima s Nou Campa u ljetnom prelaznom roku, a prema određenim informacijama iz Španije, karijeru će nastaviti u Sevilli.

Barcelona je spremna da proda iskusnog veznjaka. Postavili su cijenu od 20 miliona eura za njegovo usluge i taj novac ne bi trebao predstavljati problem za tim iz Andaluzije.

Rakitić se pored Seville povezuje i sa Manchester Unitedom, no mnogo je izvjesnije da će on ipak ostati u Španiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo je iz Seville 32-godišnji fudbaler stigao u Barcelonu. Bilo je to 2014. godine, a na Nou Campu je osvojio sve što je mogao.

Odigrao je Rakitić ukupno 299 utakmica za katalonskog velikana i postigao je 35 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi