Barcelona postavila uslove Srni: Uzmi ili ostavi
EPA

Katalonci gube strpljenje

Barcelona postavila uslove Srni: Uzmi ili ostavi

  U inostranim medijima već sedmicama se piše o mogućem dolasku Darija Srne u Barcelonu. 

Kataloncima jedan od najvećih problema u timu je pozicija desnog beka, a na njoj Enrique traži iskusnog igrača jer nema povjerenja u Aleixa Vidala. 

Javna je tajna da je Darijo Srna prvi na listi želja trenera Barcelone, međutim problem pri transferu stvara to što španski prvak 34-godišnjem beku nudi daleko manju platu od one koju ima u Šahtaru (četiri miliona eura godišnje).

Barcelona nema namjeru da takve sume izdvaja za igrača koji je na zalasku karijere, pa je, kako piše Mundo Deportivo, dostavila Srni svoju ponudu uz poruku: "Uzmi ili ostavi". 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Barcelonu je prednost to što je Šahtar spreman pustiti Srnu besplatno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi