3

Komentari (3)

Gvardijan
@kurjak niko njega nije sutnuo.Zahvaljujuci Caviju je ostao u klubu kada ga je Laporta htjeo prodati i onda je Caviju zabio noz u ledja.Igrao je dvostruku igru.Glumio je odanog igraca dole kada se igrao Super kup a pregovarao sa PSG.Nista apsolutno nije dobrog dao u Barceloni.
Gvardijan
Nije preokrenuo PSG vec Madjarski sudija koji nije dorastao ovakoj utakmici.Arauho jeste bio posljednji igrac i po pravilima je to crveni karton ali Hakimi udara igraca Barcelone bez lopte ispred njega i to ne sankcionise kartonom.
kurjak
@Gvardijan Šta hoćeš reći da je sudija kriv.Ma daj čovječe pa Dembele sam je bio strah i trepet u napadu.Jesu ga šutnuli ko kantu i na pravi način im se odužio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti