Na Montjuicu sve je "eksplodiralo": Barcelona vodi protiv PSG-a golom Raphinhe

Brazilac igra u nevjerovatnoj formi

Na Montjuicu sve je "eksplodiralo": Barcelona vodi protiv PSG-a golom Raphinhe

Endin Čaušević

Barcelona i PSG igraju trenutno revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonci su u prvom susretu koji se igrao u Parizu pobijedili sa 3:2 i bilo je očekivano da će PSG krenuti itekako ofanzivno od prve minute.

No, nakon nekoliko uvodnih napada gostiju Barcelona je iz prve ozbiljnije akcije uspjela da dođe do prednosti.

Igrala se 12. minuta kada su igrači Barcelone fantastično kombinovali, a na kraju Lamine Yamal prolazi po lijevoj strani i šalje loptu u peterac gdje je bio Raphinha koji je pogodio za 1:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Raphinha se našao na pravom mjestu jer se vidjelo da je lopta njega pogodila, no pokazalo se još jednom da sreća prati hrabre.

Akciju Barcelone i pogodak Raphinhe za vodstvo protiv PSG-a od 1:0 možete POGLEDATI OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti