Čovjek je radio čuda među stativama: Fudbaleri Sociedada su se hvatali za glavu tokom utakmice
Foto - Screenshot

Ter Stegen sjajno branio

Čovjek je radio čuda među stativama: Fudbaleri Sociedada su se hvatali za glavu tokom utakmice

M. Šljivak

Marc-Andre ter Stegen branio je fenomenalno u utakmici španskog Superkupa između Barcelone i Real Sociedada.

Katalonski velikan je uspio da prođe u finale nakon penala, a za prolaz trebaju zahvaliti čudesnom njemačkom golmanu koji je imao nekoliko zaista vrhunskih odbrana tokom utakmice.

[streamable]https://streamable.com/3hv894[/streamable]

Izgledalo je da je Ter Stegen nesavladiv. Zaustavio je sve što je mogao izuzev penala u regularnom dijelu meča, a pokazao se fantastično i tokom penal serije.

Pročitao je Nijemac udarce Bautiste i Oyarzabala, njegovi saigrači su bili nešto konkretniji u izvođenju penala i Barcelona je prošla u finale.

OVDJE možete pogledati zaista fenomenalne odbrane Ter Stegena u penal seriji i pogodak Miralema Pjanića sa bijele tačke.

Protivnika će Katalonci saznati večeras. U drugom polufinalu sastaju se Real Madrid i Athletic Bilbao i sigurno da će i ovaj meč privući ogromnu pažnju.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč. Kraljevi su favoriti, kvota je odlična, a svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Moze pricati ko sta hoce ali trenutno je najbolji golman na svijetu. To samo zna onaj ko prati Barcu i kako lik brani. Da njega nema Barca bi bila duplo gora.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije