Španski mediji otkrili najveći problem u igri Barcelone
FOTO: EPA

Ista situacija je sinoć bila u Parizu

Španski mediji otkrili najveći problem u igri Barcelone

Haris Zilić

Barcelona se remijem 1:1 protiv PSG-a oprostila od Lige prvaka u osmini finala. Katalonce je koštao poraz u prvom meču rezultatom 1:4.

U sinoćnjem duelu u Parizu Barcelona je imala dosta prilika, promašivali su izgledne šanse, a španski mediji u jutrošnjoj analizi otkrivaju kako je realizacija ove sezone najveći problem Barcelone.

Ugledni "Sport" piše da je Koeman ranije upozoravao na problem realizacije, gdje je Messi jeidni na visini zadatka.

Ostali mediji pišu kako je Barceloni na ljeto prioritet dovođenje vrhunskog napadača i da igra u polju nije toliko loša i bezidejna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Katalonci su ostali u utrci za trofeje u domaćim takmičenjima, tako da sezona nije uništena, ali morat će u finišu dobro popraviti relizaciju, koja je i sinoć u Parizu bila kobna za Koemanove izabranike.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fezo
Najveći problem Barcelone je Messi.
7 6
Mehinaldo
Ne kontam kako ne vide da se novi pocetak ne moze napraviti sa messijem nisu mi jasni majke mi znaci dosao im za dzabe kao dijete proizvedes ga i napravis naj boljeg mozda u istoriji fudbala iskoristis ga maksimalno donio ti trofeja kao svi ostali zajedno naj bolja generacija ikad i sad realno covjek je potrosen pala mu je forma ne kontam sto ga ne puste da ide i osta ce upamcen kao legenda sta je sporno pa nece im igrati do 50. Godine
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi