9

Komentari (9)

Maestro
Ko da je od papira malo jači vjetar puhne on se ozlijedi potpuni promašaj uprave kluba njegovim angažiranjem
Derdiyok
Frajer ima jedan od najjačih poslova na svijetu. Odradi par treninga, povrijedi se, a para kapa. Sad, ne znam jel' mu uplaćuju cijeli iznos za prevoz kad je na bolovanju ali otom potom.
nihadsaric
Evo vam E.Zec, dajte nam Dembelea.
dobojan90
Onda cemo vam mi dati Fanima za njega uz procenat od dalje prodaje Fanima!!!
Bulle
Ništa novo, nažalost za momka.
kiklop
Nisi u toku zbivanja, ako mislis da je on los igrac, na zalost sklon povredama ali je strasan kad je zdrav, dokazao je u Dortmundu i Barceloni ono malo sto je igrao
makke07
Ovo naravno nije tačna vijest,ljudi provalili da nije talent i smanjuju štetu sa ovim vijestima da bi ga mogli prodat bolje šatro povrijedjen nego ko elsharawy tipa igrač.Naravno nije ni igrao toliko da bi bio bitan igrač.
Bronhiman
Dembele nije veznjak
DamirT
Cuj uzasna vijest,covjek od ove 2 sezone u Barci 90% vremena povrijedjen
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.