12

Komentari (12)

JuventinoBK
Ako je feđa pametan omaldince ce staviti. Jedino tako ima neke sanse protiv elfsborga koji je trenutno pola sezone odigrao. Ako je feđa glup onda ce umorit igrace a elfsborg ce im usuti ko milsamiju petardu. Nadam se da je pametan
Pacanga
Ti si prijatelju promasio slobodnu temu na pismenom radu ? Svako dobro zelim u svakom slucaju ?
JuventinoBK
Ti si ptijatelju malo poglup. Mene nije briga kako pisem i tipkam. Bitni je da pisem, nijje ovo skola degenu.
JuventinoBK
Inace iz bosanskog sam peticu imao i mnogo sam volio pismene iz bosanskog ;) Čak i u gimnaziji kad nisam htio ucit volio sam bosanski ;) Tipkam brzo i nije mi bitno kako tipkam. Evo ti ovaj komentar ispravan i to je to od mene ;)
Bhf
@JuventinoBK Ti nisi poglup,ti si pravo glup.Pa covjece ovdje se pise o smanjenju plata za igrace Barcelone a ti pises kako bi Dudic trebao iz esti mlade igrace.Covjece ti kao da si sa marsa pao.I jeb*m ti uciteljicu koja je tebi dala peticu iz bosanskog,onako reda radi.
Malmi_Suomi
@Pacanga nemoj mu zamjeriti nije dobar. Kao malog ga tukli i sada ostale posljedice.
Bože sačuvaj
Sanin_Mostar
Nisi ti tu da mislis sjedi gledaj i uzivaj.
dinass
Psihijatriski bolesnik,nemojte zamjeriti.I opet je napravio gramaticku gresku mada se potrudio pravo zasto treba dobiti sretnog medvjedica po novom sistemu ocjenjivanja u osnovnim skolama.
dinass
Psihijatrija i to pubertetska
enko
Juventini,sta ima novo u prijedoru.
JuventinoBK
@bhf poglup sto sam promasio tab jer je kasno bilo. Jb li ti majku da ti ****m, jbeme li ti sve degenerice iz bhf
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.